Current User: Guest Login
Please consider registering


Lost Your Password?

Search Forums:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

AWSTATS + IIS 7 Advanced Logging not displaying Statistics in web browser

Reply to Post Add a New Topic
UserPost

2:45 am
January 23, 2013


davids021

Los Angeles

New Member

posts 1

When I run an update it says it finds all qualified records. Go to web browser to show statistics like what IP's were accessing the site, where they are from (Using GEO Plugin) browser etc. Nothing shows in web browser at all besides "not viewed traffic *" which only displays a number or hits and pages . I can open the logs and read it fin
 
AWSTATS SERVER
CentOS
 
Here is my LogFormat:
 
LogFormat = "%time2 %other %other %method %url %query %other %logname %host %other %ua %other %referer %other %code %other %other %bytesd %other %other"
 
#Software: IIS Advanced Logging Module
#Version: 1.0
#Start-Date: 2013-01-23 00:55:08.331
#Fields:  date time s-sitename s-ip cs-method cs-uri-stem cs-uri-query s-port cs-username c-ip cs-version cs(User-Agent) cs(Cookie) cs(Referer) cs(Host) sc-status sc-substatus sc-win32-status sc-bytes cs-bytes TimeTakenMS
 
2013-01-23 00:55:08.331 "NAME.DOMAIN.MX" X.X.X.X GET / – 80 – "X.X.X.X" "HTTP/1.1" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0)" – - "name.domain.mx" 403 14 0 1393 210 156
 
 
I have tried many different log formats. Some generated via:
http://www.allscoop.com/tools/awstats-log-format/#
 
others from this website 
(http://www.internetofficer.com/forum/awstats-iis-installation-and-configuration/parsing-iis-w3c-extended/)
 
 
I've tried to avoid posting however I am at a total loss at this point and need some guidance.
 
Much appreciated.
 
Thanks in advance!
 
Sincerely,
CD
 
 
 
EDIT:
perl /etc/awstats/cgi-bin/awstats.pl -config=name.domain.mx
 
shows results:
Create/Update database for config "/etc/awstats/awstats.name.domain.mx.conf" by AWStats version 6.95 (build 1.943)
From data in log file "/mnt/weblogs2/webprodXX/name.domain.mx/Combined/combined.log"…
Phase 1 : First bypass old records, searching new record…
Direct access after last parsed record (after line 36)
Jumped lines in file: 36
 Found 36 already parsed records.
Parsed lines in file: 0
 Found 0 dropped records,
 Found 0 corrupted records,
 Found 0 old records,
 Found 0 new qualified records.
 
 
The already parsed records did show that they were the new qualified when I initially ran the script.
 
Hope this helps!
 
Thanks!
Reply to Post

Reply to Topic:
AWSTATS + IIS 7 Advanced Logging not displaying Statistics in web browser

Guest Name (Required):

Guest Email (Required):

NOTE: New Posts are subject to administrator approval before being displayed

Smileys
Confused Cool Cry Embarassed Frown Kiss Laugh Smile Surprised Wink Yell
Post New Reply

Guest URL (required)

Math Required!
What is the sum of:
7 + 1
   


About the InternetOfficer.com Forum

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 302

Currently Online:
17 Guests

Currently Browsing this Topic:
1 Guest

Forum Stats:

Groups: 2
Forums: 9
Topics: 639
Posts: 2710

Membership:

There are 257 Members
There have been 304 Guests

There is 1 Admin
There is 1 Moderator

Top Posters:

cssfsu – 55
deepakgupta – 34
albert_newton – 30
cosminpana – 20
DTNMike – 19
ahtshun83 – 17

Recent New Members: raju, todd2taylor, sbdcunha, mansigill1987, ThomasDuh, ThomasKic

Administrators: Jean-Luc (1125 Posts)

Moderators: Jean-Luc (1125 Posts)