Current User: Guest Login
Please consider registering


Lost Your Password?

Search Forums:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

I keep getting 0 qualified record

Reply to Post Add a New Topic
UserPost

3:21 pm
November 8, 2015


sk

Guest

For this 

date time s-ip cs-username c-ip sc-bytes time-taken

I have the following in the awts conf file.

%time2 %other %logname %host %bytesd %other

But I keep getting 0 qualified record.

Create/Update database for config "./awstats.xyz.com.conf" by AWStats version 7.4 (build 20150714)
From data in log file "C:inetpublogsLogFilesW3SVC1u_ex151106.log"…
Phase 1 : First bypass old records, searching new record…
Searching new records from beginning of log file…
Jumped lines in file: 0
Parsed lines in file: 6
Found 0 dropped records,
Found 4 comments,
Found 0 blank records,
Found 2 corrupted records,
Found 0 old records,
Found 0 new qualified records.

Can you please help me out here, I am pretty new to this?

Thanks,
SK

3:30 pm
November 8, 2015


Jean-Luc

Admin

posts 1125

Please copy your sample log file here and we will help.

5:58 pm
November 9, 2015


sk

Guest

I think i figured what the issue was I had in my previous post.

I was updating the LogFormat at the wrong location. 🙂

But now when I get all my records as dropped.

The error I get now is 

method/protocol '200' not qualified when LogType=W

 

Sample Log

#Software: Microsoft Internet Information Services 7.5
#Version: 1.0
#Date: 2015-11-09 21:31:21
#Fields: date time s-ip cs-method cs-uri-stem cs-username c-ip sc-status sc-bytes time-taken
2015-11-09 21:31:21 1.2.3.4 GET /x/x/x/x.ashx – 1.2.3.4 200 785 9885
2015-11-09 21:31:21 1.2.3.4 GET /x/x/x/x.ashx – 1.2.3.4 200 785 24
2015-11-09 21:31:29 1.2.3.4 GET /x/x/x/x.ashx – 1.2.3.4 200 785 1828
2015-11-09 21:45:06 1.2.3.4 POST /x/x/x/x.ashx – 5.3.2.1 200 742 765
2015-11-09 21:45:06 1.2.3.4 POST /x/x/x/x.ashx – 5.3.2.1 200 742 312
2015-11-09 21:45:07 1.2.3.4 POST /x/x/x/x.ashx – 5.3.2.1 200 742 234
2015-11-09 21:45:07 1.2.3.4 POST /x/x/x/x.ashx – 5.3.2.1 200 742 234
2015-11-09 21:45:07 1.2.3.4 POST /x/x/x/x.ashx – 5.3.2.1 200 742 203
2015-11-09 21:45:07 1.2.3.4 POST /x/x/x/x.ashx – 5.3.2.1 200 742 187
2015-11-09 21:45:07 1.2.3.4 POST /x/x/x/x.ashx – 5.3.2.1 200 742 187
2015-11-09 21:45:08 1.2.3.4 POST /x/x/x/x.ashx – 5.3.2.1 200 742 203
2015-11-09 21:45:08 1.2.3.4 POST /x/x/x/x.ashx – 5.3.2.1 200 742 281

 

Your assistance is appreciated.

10:58 am
November 10, 2015


Jean-Luc

Admin

posts 1125

I would try this:

LogFormat="%time2 %other %method %url %logname %host %code %bytesd %other"

3:47 pm
November 10, 2015


sk

Guest

That worked.

Thank you.

Reply to Post

Reply to Topic:
I keep getting 0 qualified record

Guest Name (Required):

Guest Email (Required):

NOTE: New Posts are subject to administrator approval before being displayed

Smileys
Confused Cool Cry Embarassed Frown Kiss Laugh Smile Surprised Wink Yell
Post New Reply

Guest URL (required)

Math Required!
What is the sum of:
7 + 6
   


About the InternetOfficer.com Forum

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 302

Currently Online:
12 Guests

Currently Browsing this Topic:
1 Guest

Forum Stats:

Groups: 2
Forums: 9
Topics: 638
Posts: 2709

Membership:

There are 257 Members
There have been 302 Guests

There is 1 Admin
There is 1 Moderator

Top Posters:

cssfsu – 55
deepakgupta – 34
albert_newton – 30
cosminpana – 20
DTNMike – 19
ahtshun83 – 17

Recent New Members: raju, todd2taylor, sbdcunha, mansigill1987, ThomasDuh, ThomasKic

Administrators: Jean-Luc (1125 Posts)

Moderators: Jean-Luc (1125 Posts)