Current User: Guest Login
Please consider registering


Lost Your Password?

Search Forums:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

follow_me 1.3 "No data for this host found in…"

Reply to Post Add a New Topic
UserPost

1:42 pm
July 13, 2011


anda81

Guest

Hello,

I was using and enjoying this plugin without problem. Since I changed my hosting, this plugin doesn't work anymore. I upgrade with 1.3 but no result, I am not able to find why this message is appearing : "No data for this host found in /home/mydomain/sites/mydomain.com/www/stats/apachelogsfull.log" the address is correct, and after check there is information of the host in the log. The only difference I found between the old and the new hosting is the style of logs. I am quite sure the problem come from the new style of logs (also "–" between host and date), I already change the LogFormat but I don't know what I forget.

Could somebody please help me, I just open a new version of my website and I really need to follow visitors for be sure my site is well done…

 

Thanks you very much,

Sorry for my english Embarassed

anne.

 

-Old hosting (ovh) : 186.25.81.163 http://www.mydomain.com – [31/May/2011:00:25:31 +0200]
-New Hosting (alwaysdata) : http://www.mydomain.com 66.249.66.199 – - [12/Jul/2011:00:01:15 +0200]

 

in .conf file settings are :

LogFile="/home/mydomain/sites/mydomain.com/www/stats/apachelogsfull.log"

LogType=W

LogFormat=1
LogFormat="%virtualname %host %logname %time1 %methodurl %code %bytesd %refererquot %uaquot"

DNSLookup=2

LoadPlugin="follow_me_by_internetofficer"

 

logs sample:

http://www.mydomain.com 82.124.192.90 – - [12/Jul/2011:00:19:34 +0200] "GET /fr/11-collection HTTP/1.1" 200 7869 "http://www.mydomain.com/fr/accueil" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:5.0) Gecko/20100101 Firefox/5.0"
http://www.mydomain.com 82.124.192.90 – - [12/Jul/2011:00:19:35 +0200] "GET /themes/mydomain/css/global.css HTTP/1.1" 200 10567 "http://www.mydomain.com/fr/11-collection" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:5.0) Gecko/20100101

8:16 pm
July 30, 2011


Jean-Luc

Admin

posts 1125

Bonjour Anne,

I believe that your LogFormat  is not correct. You have to add a %other  field for the "–". Try this :

LogFormat="%virtualname %host %other %logname %time1 %methodurl %code %bytesd %refererquot %uaquot"

10:47 am
August 14, 2011


anda81

Guest

Hello Jean-Luc,

Just come back from holidays and have the pleasure to find your answer. It is working perfectly, thank you so much !!!

Anne. 

Reply to Post

Reply to Topic:
follow_me 1.3 "No data for this host found in…"

Guest Name (Required):

Guest Email (Required):

NOTE: New Posts are subject to administrator approval before being displayed

Smileys
Confused Cool Cry Embarassed Frown Kiss Laugh Smile Surprised Wink Yell
Post New Reply

Guest URL (required)

Math Required!
What is the sum of:
5 + 7
   


About the InternetOfficer.com Forum

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 302

Currently Online:
15 Guests

Currently Browsing this Topic:
1 Guest

Forum Stats:

Groups: 2
Forums: 9
Topics: 638
Posts: 2709

Membership:

There are 257 Members
There have been 302 Guests

There is 1 Admin
There is 1 Moderator

Top Posters:

cssfsu – 55
deepakgupta – 34
albert_newton – 30
cosminpana – 20
DTNMike – 19
ahtshun83 – 17

Recent New Members: raju, todd2taylor, sbdcunha, mansigill1987, ThomasDuh, ThomasKic

Administrators: Jean-Luc (1125 Posts)

Moderators: Jean-Luc (1125 Posts)