Current User: Guest Login
Please consider registering


Lost Your Password?

Search Forums:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Config file not found

Reply to Post Add a New Topic
UserPost

1:48 pm
November 28, 2007


Bryan

Guest

I use the CGI method but whenever I try to run the add-on I am told it could not find my configuration file. Awstats itself runs fine. Obviously I am missing something pretty simple but I cannot find it. The config files are located with the script.

2:04 pm
November 28, 2007


Jean-Luc

Admin

posts 1125

Hi Bryan,

add-on.pl  must be in the same directory as awstats.pl. It should have the same permissions and the same owner as awstats.pl.

If your config file is awstats.my_domain.com.conf , the query string in the address bar must be config=my_domain.com  (same query string as for awstats.pl).

Jean-Luc

Reply to Post

Reply to Topic:
Config file not found

Guest Name (Required):

Guest Email (Required):

NOTE: New Posts are subject to administrator approval before being displayed

Smileys
Confused Cool Cry Embarassed Frown Kiss Laugh Smile Surprised Wink Yell
Post New Reply

Guest URL (required)

Math Required!
What is the sum of:
10 + 5
   


About the InternetOfficer.com Forum

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 302

Currently Online:
6 Guests

Currently Browsing this Topic:
1 Guest

Forum Stats:

Groups: 2
Forums: 9
Topics: 638
Posts: 2711

Membership:

There are 257 Members
There have been 304 Guests

There is 1 Admin
There is 1 Moderator

Top Posters:

cssfsu – 55
deepakgupta – 34
albert_newton – 30
cosminpana – 20
DTNMike – 19
ahtshun83 – 17

Recent New Members: raju, todd2taylor, sbdcunha, mansigill1987, ThomasDuh, ThomasKic

Administrators: Jean-Luc (1125 Posts)

Moderators: Jean-Luc (1125 Posts)